fbpx

Silvretta Arena – Ischgl/Galtür

Bejegyezve 2121-10-06

2022. március 27. – április 1. / 5 éj 4 nap síelés

3300 méteres masszívumok ▪ határokon átívelő sígalaxis ▪ vámmentes vásárlás Svájcban ▪ programok ▪ élő koncertek

Akik álmokat ígérnek, nem mindig tartják szavukat. Akik viszont már jártak a Silvretta régióban tudják, hogy ez maga a megvalósult álom. A határokon átívelő sígalaxis (Ausztria – Ischgl, Svájc – Samnaun) 250 kilométernyi sípályájával és 42 modern felvonójával önálló osztályt teremtett a téli üdülőhelyek palettáján. Hóbiztosságát egyrészt a gigászi, több mint 3300 méteres masszívumok, másrészt a gondosan kiépített hóágyúrendszer garantálja késő novembertől május közepéig. Ischgl-ben a hódeszkások szórakozását funpark és half pipe, a síelők igényeit carving pályák, a kirándulók kedvtelését a 7 kilométeres kivilágított szánkópálya szolgálja. A freeride szerelmesei itt napokat tölthetnek el anélkül, hogy jelölt pályákat érintenének. A 2300 méteres magasságban elterülő Idalp fennsíkon, közvetlenül a liftrendszer szívében évente több alkalommal kápráztatják el sífelszerelésben tomboló közönségüket a világ legismertebb könnyűzenei előadói. Vám- és adómentes bevásárlóközpontjaival közvetlenül a sípályákon Samnaun egy kihagyhatatlan kirándulás Svájcba. Ischgltől 8 km-re, a szálláshelyünknek otthont adó Galtür 50 km-es pályarendszere ideális választás a kisgyermekes családoknak és a könnyebb pályákat kedvelők részére. Távolság Budapesttől: 810 km (ebből 780 km autópálya).

Hotel Wirlerhof **** – négycsillagos pályaszállás Galtürben

Exkluzív pályaszállásunk közvetlenül a galtüri kabinos lift alsó állomásánál található. Felszereltség: étterem, bár, klub, úszómedence, borozó, szaunavilág, fitneszterem, gőzfürdő, hidromasszázs, beauty-center, apres ski pub. Elhelyezés: 2-4 ágyas családi szobákban (fürdőszoba, WC, TV). Ellátás: félpanzió (svédasztalos reggeli és 4 fogásos vacsora). Az ár tartalmazza: wellness használat és síbusz Ischglbe (8 km).

Árak

Az árak félpanzióval, wellness használattal, 4 napos síbérlettel napi 2×2 óra síoktatással értendők, személyenként 5 éjszakára. 2022. március 27 – április 1.

felnőtt: 850 EU
gyermek 8-14 év: 570 EU
gyermek 4-7 év: 350 EU
gyermek 0-3 év: 0 EU
egyágyas szoba: 920 EUR

(min. 2 felnőtt fizető/szoba)

7 éves korig ingyenes síbérlet!

JELENTKEZÉS ÉS FIZETÉSI FELTÉTELEK:

Jelentkezni itt az oldalon a Jelentkezési lap kitöltésével vagy e-mailben: nagykovacsi@waxklub.hu és 100 EU/fő előleg megfizetésével lehet. A jelentkezésben küldjétek el: pontos név, születési dátum, lakcím.

Fizetési feltételek:

Jelentkezéskor 100 EU/fő
Fennmaradó összeg fizetendő 2022. 03. 10-ig

Lemondási feltételek

  • az érkezési nap előtt 50–31 nappal a teljes megállapodott ár 40%-a;
  • az érkezési nap előtt 30–21 nappal a teljes megállapodott ár 80%-a;
  • az érkezési nap előtt 20–0 nappal a teljes megállapodott ár 100% fizetendő.